Привіт! Підкажіть, будь ласка, яка плойка-гофре краще підходить для тонкого волосся? Я часто намагаюсь створити гарну укладку, але мені важко підібрати такий прилад, який не пересушить волосся і допоможе отримати об'єм. Важливо, щоб температура нагріву була не надто висока, бо я боюся пошкодити волосся.
Яка плойка-гофре краще підходить для тонкого волосся?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Вчера 14:11:42
Рекомендую звернути увагу на плойки-гофре з керамічним покриттям або турмаліном. Вони не тільки оберігають волосся від перегріву, але й дають гарний результат. Також деякі моделі мають регулювання температури, що дозволяє вибрати оптимальний рівень для твого волосся.
Поделиться3Вчера 14:14:41
Мені також подобаються плойки з керамічним покриттям. Кераміка — одна з найкращих поверхонь для плойок. Вона рівномірно нагрівається та захищає волосся від перегріву. Така плойка допомагає зберегти здоров’я волосся, не пересушуючи його.
Поделиться4Вчера 14:18:18
Для густого волосся важливо, щоб плойка гофре для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-pe … -volossya/ мала достатню потужність і великі пластини. Моделі з керамічним або турмаліновим покриттям дійсно кращі для таких типів волосся, оскільки вони рівномірно розподіляють тепло і не шкодять волоссю. Щодо температури, то в хороших моделях є функція регулювання, тому можна підлаштувати температуру саме під твоє волосся. У мене є модель TICO Professional , яка працює чудово навіть з моїм густим волоссям — вона не тільки дає хорошу форму, а й надає волоссю додатковий блиск. Плойка-гофре для волосся з великими пластинами дозволяє працювати навіть з дуже густим волоссям без проблем, а результат тримається цілий день.
Отредактировано Светлячок (Вчера 14:18:50)