Задумався над покупкою нової клавіатури, але тепер думаю, чи варто брати механічну чи мембранну. Питання ще й у ціні: механіка зазвичай дорожча. Як гадаєте, чи виправдана різниця у вартості? Може, краще взяти щось середнє? Поділіться досвідом, будь ласка.
Вибір нової клавіатури
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-11-19 18:05:33
У мене мембранна клавіатура, бо бюджет на той момент був обмежений. Загалом вона працює добре, але за кілька місяців почав відчувати втому пальців при довгому використанні. Раніше думав, що це несуттєво, але після спроби механічної зрозумів, що помилявся. Думаю, що наступного разу все ж зважуся на механіку.
Поделиться32024-11-19 18:06:09
Я купив механічну клавіатуру близько року тому, хоча й вагався через її ціну. Мушу сказати, що різниця в комфорті просто колосальна. Клавіші дуже чутливі, набір тексту іде швидше, а ігри стали значно приємнішими. Механічна клавіатура повністю виправдала витрачені гроші.
Поделиться42024-11-19 18:06:35
Моя історія почалася з того, що я довго обирав між різними клавіатурами і зупинився на механічній моделі з магазина TELEMART ціна клавіатури https://telemart.ua/ua/keyboards/ також сподобалась. Що можу сказати? Це було одне з найкращих рішень! Відчуття при натисканні клавіш просто неймовірні: чіткі, тактильно приємні, з гарним відгуком. Звук клацання, хоч і не зовсім тихий, додає задоволення від роботи.
До того ж я помітив, що навіть після багатогодинного набору тексту втоми в пальцях практично немає. Особливо хочу відзначити довговічність — клавіші не затираються, а механізм працює так само чітко, як у перший день. Тепер не уявляю, як можна повернутися до мембранної. Так, коштує така клавіатура дорожче, але за якість і комфорт я готовий платити.