*Веер Океана* Конференции прохожих соискателей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

УЗД вагітності

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня! Моя дружина на 20 тижні вагітності, і лікар призначив чергове УЗД вагітності. Хто проходив подібне обстеження на цьому терміні, що важливо перевірити? Чи виявляють на цьому етапі якісь потенційні проблеми з розвитком плода? Поділіться своїм досвідом, де можна почитати про всі нюанси цього етапу вагітності.

0

2

Ми з дружиною робили УЗД на 20 тижні, і це був надзвичайно хвилюючий момент. Лікар перевіряв розвиток органів плода, зокрема серце, мозок і кістки. Також дивилися, як функціонує плацента і чи є достатньо навколоплідних вод. Це важливий етап для виявлення можливих відхилень, але, на щастя, у нас усе було в нормі. Враження від процедури позитивні, особливо коли бачиш, як малюк рухається.

0

3

Привіт! Ми проходили друге УЗД на 20-му тижні, і лікар детально оглядав усі органи дитини. Це УЗД дуже важливе, оскільки дозволяє виявити можливі вади розвитку. У нашому випадку все було добре, але це все одно стресовий момент, бо хочеться почути, що все в порядку. Також лікар звернув увагу на плаценту та інші важливі показники. Якщо все йде за планом, це обстеження дає велике полегшення.

0

4

Доброго дня. Під час вагітності робила УЗД у клініці Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-uzi-beremennosti і залишилася неймовірно задоволена. Лікарі тут дуже чуйні і уважні, що для мене, як майбутньої мами, було особливо важливо.
Обстеження пройшло спокійно, а результати я отримала швидко. На сайті клініки є детальна інформація про кожен етап вагітного УЗД, тому я могла підготуватися заздалегідь і знала, чого очікувати. Дуже зручно, і сервіс просто на висоті!

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно