*Веер Океана* Конференции прохожих соискателей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » *Веер Океана* Конференции прохожих соискателей » | Разное » Де замовити у подарунок спортивний бюстгалтер?

Де замовити у подарунок спортивний бюстгалтер?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мені потрібна допомога з вибором спортивного бюстгальтера. Хочу купити для своєї дівчини, яка активно займається спортом. Проблема в тому, що я зовсім не розуміюся в цих речах. Може хтось підкаже, на що звертати увагу? Які бренди кращі та які моделі забезпечують найкращу підтримку під час тренувань?

0

2

Я теж купував для своєї дружини спортивний бюстгальтер, і вона була задоволена. Головне - вибрати правильний розмір і звернути увагу на тип чашок, м'які або ущільнені. Деякі моделі мають додаткову підтримку, що важливо для інтенсивних тренувань.

0

3

Розмір її знаю, але як дізнатися, який тип чашок їй краще підійде? І що з приводу підтримки – чи є якісь моделі, які добре підходять для бігу або силових тренувань? Хотілося б вибрати щось універсальне, щоб підходило для різних видів активностей. Чи є у когось досвід з конкретними моделями?

0

4

Klqrov написал(а):

Розмір її знаю, але як дізнатися, який тип чашок їй краще підійде? І що з приводу підтримки – чи є якісь моделі, які добре підходять для бігу або силових тренувань? Хотілося б вибрати щось універсальне, щоб підходило для різних видів активностей. Чи є у когось досвід з конкретними моделями?

Я б радив подивитися каталог спортивних бюстгальтерів на Intimo. Тут є великий вибір товару, доставка по всій Україні, і ціни адекватні.

Я вже купував там для своєї дівчини, вона залишилася задоволена. Вони пропонують різні моделі з м'якими та ущільненими чашками, що забезпечують чудову підтримку під час тренувань. Ще й якість на висоті.

https://i.postimg.cc/fLJFb1rd/image.png

0

Вы здесь » *Веер Океана* Конференции прохожих соискателей » | Разное » Де замовити у подарунок спортивний бюстгалтер?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно