Мені потрібна допомога з вибором спортивного бюстгальтера. Хочу купити для своєї дівчини, яка активно займається спортом. Проблема в тому, що я зовсім не розуміюся в цих речах. Може хтось підкаже, на що звертати увагу? Які бренди кращі та які моделі забезпечують найкращу підтримку під час тренувань?
Де замовити у подарунок спортивний бюстгалтер?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-08-05 02:17:18
Я теж купував для своєї дружини спортивний бюстгальтер, і вона була задоволена. Головне - вибрати правильний розмір і звернути увагу на тип чашок, м'які або ущільнені. Деякі моделі мають додаткову підтримку, що важливо для інтенсивних тренувань.
Поделиться32024-08-05 02:18:16
Розмір її знаю, але як дізнатися, який тип чашок їй краще підійде? І що з приводу підтримки – чи є якісь моделі, які добре підходять для бігу або силових тренувань? Хотілося б вибрати щось універсальне, щоб підходило для різних видів активностей. Чи є у когось досвід з конкретними моделями?
Поделиться42024-08-05 02:18:55
Розмір її знаю, але як дізнатися, який тип чашок їй краще підійде? І що з приводу підтримки – чи є якісь моделі, які добре підходять для бігу або силових тренувань? Хотілося б вибрати щось універсальне, щоб підходило для різних видів активностей. Чи є у когось досвід з конкретними моделями?
Я б радив подивитися каталог спортивних бюстгальтерів на Intimo. Тут є великий вибір товару, доставка по всій Україні, і ціни адекватні.
Я вже купував там для своєї дівчини, вона залишилася задоволена. Вони пропонують різні моделі з м'якими та ущільненими чашками, що забезпечують чудову підтримку під час тренувань. Ще й якість на висоті.