*Веер Океана* Конференции прохожих соискателей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вибір новорічної гірлянди

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. Хочу купити нову незвичайну гірлянду для ялинки, і не знаю де знайти таку. У магазинах продаються стандартні гірлянди, а вони не красиві. Так що чекаю ваших пропозицій.

0

2

Мені останнім часом гірлянди не сподобалися від слова зовсім, тепер ялинку прикрашають світлодіодами, вони набагато економніше і безпечні для очей, з автоматичною функцією відключення.

0

3

Гірлянду 10 метрів вже купив сьогодні в епіцентрі, ось уже ввечері нарядили ялинку, мало, її все мало, завтра знову їду в епіцентр, за гірляндою 50 метрів, виявилося 10 метрової досить тільки на 2 нижніх яруси.

0

4

Ми намагаємося періодично міняти новорічний декор, в тому числі і гірлянди, тому що одні і ті ж вогні щороку приїдаються, і потім просто стають не цікавими.
Цього року плануємо купити собі нову гірлянду https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor … yandy.html вже навіть підібрали в цьому магазині гірлянду з намистинами за привабливою ціною.
На перший погляд гірлянда дуже красиво виглядає, сподіваюся що в реальному житті вона буде така ж красива коли отримаємо, як і на фотографії.

Отредактировано Brown bear (2023-11-30 04:54:28)

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно