*Веер Океана* Конференции прохожих соискателей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Купити планшет для сина

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт, в яку ціну зараз Планшети? Хочу дитині купити планшет для віддаленого навчання, а то з телефону не зручно якщо чесно, але знову ж таки, у мене обмежений бюджет, тому заздалегідь цікавлюся цінами.

0

2

А може йому відразу з Макбука почати і закінчити? Тому що не встигнуть нічого нового створити? Нехай в бібліотеку ходить, в читальний зал, скоро книги все розпродадуть, взагалі неучей виростимо.

0

3

Купіть йому простий варіант, щоб звикав до праці, мав хоч елементарне прагнення в житті, а не отримував все і відразу, а потім не знав що з ним робиться, мам тат я напевно піду сьогодні розважуся В АА (англ. Alcoholics Anonymous)

0

4

Доброго часу доби. Якщо ви хоч раз цікавилися планшетами, то напевно повинні знати, що ціни на них різні, і залежать від багатьох критеріїв.
Ось наприклад якщо купувати планшет від бренду Apple, то він вам обійдеться в кілька десятків тисяч гривень, від Самсунга планшети будуть коштувати до десяти тисяч.
А краще самі дивіться вибір планшетів https://zhuk.ua/planshety/ в інтернет магазині Жук. Тут і ціни вказані, і характеристики.

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно