Сам сейчас хочу купить себе Вольво с пробегом из Америки, в инете посмотрел несколько компаний, вот только есть одна дилемма, как узнать насколько они добросовестные. Может вы покупали авто из другой страны и подскажите куда мне обратиться?
Вольво с пробегом
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22022-09-28 22:24:46
Нужно попробовать найти отзывы, к этому делу нужно отнестись серьезно. Сам хочу купить себе автомобиль из США. Наверное вместе с вами подожду ответов, может найдется какой-то добряк и напишет что-то полезное.
Поделиться32022-09-28 22:26:36
Мужики, вы с какого региона? Просто можно поехать на западную Украину, там довольно низкие цены на автомобили. Я вот себе во Львове купил машину, практически на 1 штуку баксов меньше чем у нас в Харькове.
Поделиться42022-09-28 22:27:58
Сам сейчас хочу купить себе Вольво с пробегом из Америки, в инете посмотрел несколько компаний, вот только есть одна дилемма, как узнать насколько они добросовестные. Может вы покупали авто из другой страны и подскажите куда мне обратиться?
В компании БОССАВТО вы сможете купить Вольво по своему карману, у них полно автомобилей из-за рубежа. Полгода назад купил себе Volvo XC90 из Америки автомобилем доволен, двигатель работает тихо, не чадит, тяга отличная.
Кузов у автомобиля в отличном состоянии, рыжиков нет, ну только царапины по бамперу, ну машина не новая). Мне предоставили полную информацию про автомобиль, какие ремонты производились в Америке.
Отредактировано Лю Кенг (2022-09-29 10:52:47)
Поделиться52022-10-20 22:26:27
Головне відгуки глянути і переконатися, що все добре відносно вибору
Поделиться62022-10-20 23:12:04
Раджу заповнити заявку на пригон авто із США в Україну https://varta.ua/avto-iz-usa там продається багато автомобілей цієї марки, в дуже хорошому стані та за доступною ціною. Повірте, буде набагато дешевше, ніж купувати вживану машину в Україні через перекупів, котрі накручують ціну ледь не вдвічі. Компанія Варта дуже допомогла мені з підбором та пригоном машини із США.
Поделиться72023-07-26 14:01:47
На думку великої кількості автомобілістів, найкращим варіантом придбання авто з Америки є замовлення його через спеціалізовані сайти. Такі ресурси пропонують широкий вибір машин, різноманітні моделі, а головне - доступні ціни. Однак, їх багато і вибір може стати проблемою.
Поделиться82023-07-26 14:05:35
Я маю хороші вісті для всіх, хто планує придбати авто з Америки у Миколаєві! Сайт factum-auto.com - це дійсно надійний та професійний сервіс, який допоможе вам замовити якісне авто зі Сполучених Штатів. Надати найвичерпнішу інформацію про цей сайт - це моє завдання. Одна із головних переваг фактум-авто - це великий вибір авто різних марок та моделей, що дозволяє знайти саме те, що вам потрібно. Крім того, на сайті ви можете ознайомитися з повною історією автомобіля, його технічними характеристиками, а також подивитися детальні фото. Усі машини проходять обов'язкову перевірку, тому ви можете бути впевнені у їх якості.