Мені потрібно, щоб хтось підказав, де в Одесі можна купити якісне взуття, не лише на зиму, а й на весну. Пропонуйте офлайн та онлайн магазини, торгові центри, ринки, розгляну будь-який варіант.
Одеські взуттєві магазини
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-17 23:40:56
На мою думку найкращим варіантом буде сходити на ринок, там буде великий асортимент, свіже повітря та продавці, з якими завжди можна поторгуватися. По магазинах мені не подобається ходити, в інтернеті взагалі ніколи взуття не купував.
Поделиться32023-01-17 23:42:53
Я теж ніколи не купував взуття через інтернет, ось хотілося б спробувати, але для початку мені потрібно, щоб хтось порадив онлайн магазин. Але від вас я чекаю детальнішої відповіді, на якому ринку ви купуєте взуття.
Поделиться42023-01-17 23:44:49
Мені потрібно, щоб хтось підказав, де в Одесі можна купити якісне взуття, не лише на зиму, а й на весну. Пропонуйте офлайн та онлайн магазини, торгові центри, ринки, розгляну будь-який варіант.
Ходити на шопінг на ринок це не для мене, є більш зручний спосіб, все взуття купував на сайті одеського взуттєвого магазину Vitto Rossi https://vittorossi.ua/ua/dnepr/
ви будите захоплені від європейської якості товару, ціни вас теж приємно вражають, на сайті є знижки.
В першу чергу вам потрібно подивитися, якщо вам все сподобається, просто у всіх різні смаки, тоді виберіть, що вам потрібно і зв'яжіться з менеджером магазину, номером телефону на сайті.